Real Madrid edző pulóver 2024-25 (fehér)

Real Madrid edző pulóver 2024-25 (fehér)

Új termék

Real Madrid edző pulóver 2024-25 (fehér)

Anyaga:

100% polyester. Technológiájából és fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

29 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Real Madrid szurkolója. Ha nincs ötleted, hogy miben buzdítsd kedvenceid a következő idényben, akkor a Real Madrid hivatalos, fehér színű, adidas és Real Madrid címerrel ellátott, háromnegyed zipzáras edző pulóvere tökéletes választás lehet. A Real Madrid tavaly megnyerte a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is, ám a következő idényre is hasonló céljai vannak a Real Madrid vezetésének. Kylian Mbappé szerződtetése a Real Madridhoz pedig komoly erősítést jelent a riválisokkal szemben.

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid pulóver fehér színben

- Hivatalos 2024/25-ös eredeti Adidas termék

- A pulóver csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett

- A pulóver elöl nyaknál zipzáros

- Hímzett Adidas logó és klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Szürke)

Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Szürke)

Real Madrid Edző pulóver 2020/21 (szürke)

Anyaga:

100% polyester. Technologiájából fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában