Real Madrid edző póló 2024/25

Real Madrid edző póló 2024/25

Új termék

Real Madrid edző póló 2024/25 

100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

17 990 Ft‎

A Real Madrid sikereit senkinek sem kell bemutatni. Tavaly a Real Madrid megnyerte a bajnokságot, és 15. alkalommal hódította el a Bajnokok Ligája trófeáját. A Real Madrid szurkolói ezek mellett örülhetnek Kylian Mbappé Real Madrihoz való szerződésének is, akit hamarosan hivatalosan is bemutatnak az új klubjában. Ebből is látszik, hogy komoly dolgokra készülnek a Realnál. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a Real Madridnak, akkor a fehér színű, adidas logóval és a Real Madrid címerével ellátott, hivatalos edzőpóló remek választás lehet ruhatárad frissítésére.

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid 2024/25-ös edzőpóló fehér színben

- Hivatalos eredeti Adidas termék

- Kerek nyakú kivitel

- Három Adidas csík váll résznél

- Nyomtatott Adidas logó


Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára, akár sportolásra. Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Szürke)

Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Szürke)

Real Madrid Edző pulóver 2020/21 (szürke)

Anyaga:

100% polyester. Technologiájából fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában