Real Madrid gála szabadidő 2024/25 (fehér-kék)

Real Madrid gála szabadidő 2024/25 (fehér-kék)

Új termék

Real Madrid gála szabadidő 2024/25 (fehér-kék)

Anyaga: Climalite technológiával gyártott pamut és kevert szálas termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít sportolásra otthoni viseletre egyaránt.

Kiváló minőségű, I-osztályú eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

49 990 Ft‎

A Real Madrid együttese idén is elhódította a Bajnokok Ligája trófeáját, így ez volt a Real Madrid 15. sikere a legrangosabb európai kupasorozatban. A Real Madrid szurkolói óriási ünneplést csaptak, hiszen a bajnoki cím is meglett a csapatnak. Jelenleg már a következő esztendőre készülnek a Real Madridnál így, ha te is a klub elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy különleges darabot a ruhatáradba, akkor a fehér és sötétkék színű, adida és Real Madrid címerrel ellátott, zipzáras szabadidő együttes tökéletes választás lehet számodra.

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid két részes gála szabadidőruha
- Hivatalos, 2024/25-ös eredeti Adidas- Climalite termék
- A felső rész végig cipzáros
- Oldalt az alsó-felső részen 2-2 zseb, mely szintén cipzárral zárható
- Real Madrid címer
- Adidas logó
- A nadrág derék részen enyhén gumírozott és vékony zsinórral könnyedén méretre állítható

Ha nem döntöttük még el, hogy mit vegyünk barátunknak, gyermekünknek, kedvesünknek névnapjára esetleg születésnapjára, de régóta hallgatjuk, hogy szeretne egy kényelmes melegítőt, akkor ez lesz a megfelelő választás. A Real Madrid melegítője Adidas-, és a csapat logójával van ellátva. Otthoni viseletre kiváló, hiszen nyugodtan kényelmes viselet meccsnézéshez.A szabadidőruha teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Szürke)

Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Szürke)

Real Madrid Edző pulóver 2020/21 (szürke)

Anyaga:

100% polyester. Technologiájából fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában