Real Madrid Mez 2024/25 (hazai)

Real Madrid Mez 2024/25 (hazai)

Új termék

Real Madrid Mez 2024/25 (hazai)

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén elpárolog a testről.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

38 990 Ft‎

Nehéz felülmúlni azt a teljesítményt, amelyet a Real Madrid már évek óta csinál. Tavaly 15. alkalommal nyerte meg a Real Madrid a Bajnokok Ligáját, és 36 alkalommal sikerült elhódítaniuk a spanyol bajnoki címet is. Az új idényben sem lesz könnyű feladat megállítani a Real Madridot, hiszen leigazolták Kylian Mbappét, aki komoly erősítés lesz a Real Madrid számára. Ha te is elkötelezett Real Madrid fanatikus vagy és szeretnél az új idényre egy klasszikus szerelést, akkor a fehér színű, adidas logóval és Real Madrid címerrel ellátott hazai mez lesz a neked megfelelő választás.

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid 2024/25-ös hazai fehér mez

- Hímzett Adidas logo

- Varrott klub címer

- Aeroready technológia

- Kiváló légáteresztő kialakítás

- Kényelmes viselet

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Mez 2017/18 (Vendég)

Real Madrid Mez 2017/18 (Vendég)

Real Madrid 2017-2018-vendég mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában