Liverpool mez 2024/25 (hazai)

Liverpool mez 2024/25 (hazai)

Új termék

Liverpool mez 2024/25 (hazai)

Anyaga:

A termék DRYcell hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. A keletkező izzadság könnyen távozik, ezáltal a hőérzet egyenletes marad, bármelyik évszakban.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

38 990 Ft‎

Csalódottak a Liverpool szurkolói, hiszen a nagy kedvenc, Jürgen Klopp, távozott a Liverpool kispadjáról. Helyét Arne Slot veszi át, akinek az érkezését a Liverpool rajongói még nem tudták megfelelően kezelni. A Liverpool szeretne a Bajnokok Ligájában is maradandót alkotni, valamint a Premier Leaguéban is, ahol tavaly a harmadik helyen végzett. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a Liverpool együttesének, akkor ne hiányozzon a ruhatáradból a piros színű, nike logóval és Liverpool címerrel ellátott hazai mez!

A termék főbb jellemzői:

 
- Liverpool 2024/25-ös hazai mez klasszikus piros színben

 -Hivatalos eredeti Nike termék

- Kényelmes kerek nyakú kivitel

- Varrott Nike logó

- Standard Chartered szponzor felirat 

- Hímzett klub címer és és varrott márkajelzés 

 

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool sportszár 2019/20 (Hazai)

Liverpool sportszár 2019/20 (Hazai)

Liverpool hazai sportszár 2019/20-as 

Anyaga:

NB Dry  technológiával készült 100%-polyester, mely 97% nylon, 3% elasztán mely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak és minden évszakban a kellemes szellőzését intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék