Lazio mez 2024/25 (hazai)

Lazio mez 2024/25 (hazai)

Új termék

Lazio mez 2024/25 (hazai)

Anyaga: 

88%-Polyester 12%-elasztán. Kevert anyagának hála, szövetei biztosítják a hő és verejték elvezetését, ezért hőáramlása tökéletes, intenzív sportolás esetén egyaránt. A jobb szellőzés érdekében a Mperformance anyagot is felhasználták elősegítve a kifogástalan kényelemet.

Kiváló minőségű eredeti Mizuno termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Mizuno

38 990 Ft‎

Nagyot küzdött a tavalyi évben a Lazio együttese, ám végül az Európa Ligában indulhatnak. A Lazio-t irányító Sarri a szezon közben mondott le a Lazio vezetőedzői posztjáról, helyét Igor Tudor vette át. A Lazio vezetősége menesztette a szerb trénert, így a 2024 – 2025-ös idényt már új kapitánnyal kezdik. Ha te is a Lazio fanatikusainak a táborát erősíted és szeretnél egy meccsnézős felsőt, akkor a hivatalos, kék színű, mizuno logóval és a Lazio címerével ellátott hazai mez lehet a legjobb választás számodra!

A termék főbb jellemzői:


- Lazio hazai mez 2024-25
- Kék színben
- 88% poliészter 12%-elasztán
- Mperformance technológia a megfelelő hőelvezetéssel
- Hivatalos Mizuno mez
- Varrott klub címer
- Nyomott márkajelzés

A mez remek ajándék igazi Lazio szurkolóknak, akik elkötelezettek a club iránt, hiszen farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Lazio 2024/25-ös hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a kékeket. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013-2014-idegenbeli mez

Anyaga:

Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan 

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában