Juventus edző pulóver 2024/25 (kék)

Juventus edző pulóver 2024/25 (kék)

Új termék

Juventus edző pulóver 2024/25 (kék)

Anyaga:

70% pamut- 30% polyester mely kevert anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással bír. Hideg időben tökéletes választás,hiszen testünket melegen tartja, megvédve ezzel viselőjét a megfázástól.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

29 990 Ft‎

Egy év kihagyás után újra nemzetközi porondon szerepel majd a Juventus együttese, hiszen tavaly eltiltás miatt nem szerepelhetett a Juve az Európa Konferencia Ligában. A Juventus ráadásul a Bajnokok Ligája indulást érte el az olasz bajnokságban, így a Juve a győzelmet tűzte ki célul az új esztendőre. Ha te is a Juventus fanatikus rajongója vagy és szeretnéd frissíteni kollekciódat kedvenceid termékeivel, akkor a Juventus által már a boltok polcaira került kék színű, adidas logóval és a Juventus címerével ellátott edzőpulóver tökéletes választás lehet.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2024/25-ös eredeti Adidas termék
- Juventus címer
- 80% pamut- 20% polyester
- Hímzett Adidas logó és a fellkar-váll részen klasszikus 3-Adidas csík
- Kapucnis, háromnegyed zipzáros kivitel

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2022/23-as idényének találkozóit.  A pulóver környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában