Atletico Madrid Bevonuló Pulóver 2019/20 (Piros)

Atletico Madrid Bevonuló Pulóver 2019/20 (Piros)

Új termék

Atletico-Madrid bevonuló pulóver 2019/20 (Hazai)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik, így a termék kellőképpen tartja a test hőmérsékletét.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Az Atletico Madrid együttese a 2018/19-es idényben a spanyol labdarúgó bajnokságban, a La Ligában, a második helyen végzett a szezon végén, nyolc ponttal megelőzve a városi rivális Real Madrid együttesét, még kilenc ponttal maradt le a győztes, Barcelona, mögött. Ugyan a szurkolók örülnek a sikernek, hiszen az alakulatnak sikerült magát ismét kvalifikálnia a Bajnokok Ligája csoportkörébe, a rajongók csalódottak is, mivel a szezon végén távozott Antoine Griezmann és Diego Godin is. A szurkolók azonban a végletekig kitartanak szeretett csapatuk mellett, így, ha te is közéjük tartozol, akkor a figyelmedbe ajánljuk a játékosok, köztük Rodri, Álvaro Morata, Diego Costa, Lucas Hernandez, Saul Niguez, Filipe Luis, Koke, Jan Oblak, Thomas Lemar vagy éppen Juanfran által is viselt piros, nike és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert, amelyben a gárda labdarúgói lépnek majd a gyepre a mérkőzések előtt. Tekintsd magad te is az alakulat futballistájának ebben a pulcsiban. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat ez egyetlen fanatikus relikviái közül sem. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat és izguljátok végig ebben a sorsdöntő összecsapásokat. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de remek viselet a Wanda Metropolitano Stadionban is.

 

A termék főbb jellemzői:

 

-Atletico Madrid bevonuló pulóver
-Hivatalos,2019-20-as eredeti Nike termék
-A pulóver végig cipzáros, középen fehér csíkos díszítéssel
-Oldalt két zseb,karnál végig futó kék mintázat
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer

A termék a 2019-20-as Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban,közösségi médiákban egyaránt.A pulóvert úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a matracosokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában