Arsenal kapucnis edző pulóver 2024/25 (kék)

Arsenal kapucnis edző pulóver 2024/25 (kék)

Új termék

Arsenal kapucnis edző pulóver 2024/25 (kék)

Anyaga:

A CLIMALITE technologiájának köszönhetően, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termékbe,ezzel aktívan eltávolítja az izzadságot és komfortos viseletet biztosít, intenzív edzés esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

29 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország egyik legnagyobb Arsenal fanatikus rajongója és színesítsd ruhatárad az Arsenal hivatalos termékeivel. Legyen a tiéd a sötétkék színű, adidas logóval és Arsenal címerrel ellátott, kapucnis edzőpulóver a hűvösebb időkre. Az átigazolási piac elején már rengeteg pletyka merült fel az Arsenalnál a lehetséges érkezőkről, és a fanatikusok remélik, hogy jövőre az Arsenal emelheti majd magasba a Premier Leaguért járó trófeát. Ehhez az Arsenal edzője, Mikel Arteta, komoly munkát fog beletenni az új szezonban.

A termék főbb jellemzői:

- Arsenal kék pulóver
- Hivatalos, 2024/25-ös eredeti Adidas termék
- A pulóver nyak résznél cipzáros és kapucnis
- Oldalt két zseb, melyben értékeid tárolhatod
- Fehér Adidas logó a jobb oldalon
- Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak. A terméket úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Sapka 2017/18 (Piros)

Arsenal Sapka 2017/18 (Piros)

 Arsenal Sapka Piros 2017/18

Anyaga:

100-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában