Arsenal galléros póló 2024/25 (sötétkék)

Arsenal galléros póló 2024/25 (sötétkék)

Új termék

Arsenal galléros póló 2024/25 (sötétkék)

Anyag: 100%-pamut

Az Adidas különleges eljárással építí bele a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, ezzel eltávolítva az izzadságot, és megteremtve a száraz, kényelmes viseletet minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

19 990 Ft‎

Az utóbbi években az Arsenal együttese remek formában játszik a Premier Leaguéban. Tavaly a második helyen végzett az Arsenal két ponttal lemaradva a tabella éléről. Mikel Arteta az új szezonban szeretné az Arsenal-t ezúttal a csúcsra juttatni, ezért az Arsenal menedzsmentje 175 millió fontot hajlandó elkölteni átigazolásokra. Ha elkötelezett támogatója vagy az Arsenal csapatának és úgy gondolod, hogy ideje valami újat beszerezni, akkor a sötétkék színű, adidas és Arsenal címerrel ellátott galléros póló lehet a megfelelő választás!

A termék főbb jellemzői:

- 2024/25-ö modell

- eredeti Adidas termék

- sötétkék színben

- nyak részénél galléros gombos záródás

- Hímzett Adidas lógó

- Arsenal címerrel díszített

A termék a 2024-25-ös Adidas kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Sapka 2017/18 (Piros)

Arsenal Sapka 2017/18 (Piros)

 Arsenal Sapka Piros 2017/18

Anyaga:

100-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában