Arsenal training póló 2024/25 (fehér)

Arsenal training póló 2024/25 (világoskék)

Új termék

Arsenal training póló 2024/25 (világoskék)

Az Adidas egy sajátos eljárással építí bele a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, amely eltávolítja a keletkező nedvességet és kényelmes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

17 990 Ft‎

Talán egyik Arsenal fanatikus sem csalódott a csapat eddigi teljesítménye miatt, hiszen a tavalyi idényben sem sok hiányzott az Arsenalnak a bajnoki címhez. Talán idén nagyobb szerencse övezi majd Mikel Arteta fiait, akinek az Arsenal vezetősége egy 175 millió fontos átigazolási keretet hagyott jóvá az építkezésre. Amennyiben te is az Arsenal fanatikus rajongója vagy és szeretnél frissíteni a ruhásszekrényeden, az Arsenal hivatalos, világos kék színű, adidas és Arsenal logóval ellátott edzőpólója remek választás lehet erre a célra!

A termék főbb jellemzői:

- 2024/25-ös modell

- eredeti Adidas termék

- világoskék színben

- Adidas lógó

- Arsenal címerrel díszített

A termék a 2024/25-ös Adidas kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Sapka 2017/18 (Piros)

Arsenal Sapka 2017/18 (Piros)

 Arsenal Sapka Piros 2017/18

Anyaga:

100-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában